Назад до Началната страница

Last Meter

Филтри
86 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

За виртуозна игра с рибата и успешен улов имате нужда от качествено влакно. Какво да бъде то зависи от вида риболов, който практикувате, екземплярите, които искате да уловите и характеристиките на водоема. Плетеното влакно за шаран е по-различно от това за другите видове риби. То е много по-здраво и има висока якост на счупване. Освен тези предимства, с влакно Last Meter получавате висока чувствителност, дори когато правите дълги замятания. Вижте различните видове влакна и как да ги използвате.

Плетено влакно без заплитане

Това влакно Last Meter има висока плътност и полутвърдо покритие. То е бавно потъващо. Най-често се използва от рибари, които искат да направят надежден Combi rig монтаж. Влакното се характеризира с гладка и гъвката оплетка, затова може да се използва и по много други начини. Едно от най-големите предимства на Last Мeter е покритието, което позволява хвърляне на големи разстояния, без да се заплита.

Плетено влакно за екстремни ситуации

То е бързопотъващо заради плътните нишки, полу-меко е и има гладка повърхност, която не отразява светлината. Плетеното влакно за шарани Last Meter има изключителна абразивоустойчивост, затова е подходящо за екстремни ситуации, когато рибата ви се опъва или по дъното има много клони и растителност. Влакното остава напълно незабележимо за рибата, заради матовото си покритие, което е перфектният камуфлаж.

Плетено влакно без протриване

Last Meter има още едно бързопотъващо влакно, което заслужава внимание. То също се отличава с висока абразивоустойчивост и е преминало обработка срещу протриване. Това ще ви позволи успешно да уловите едри екземпляри. Влакното е чудесен вариант за риболов с дълги монтажи, защото ще ви помогне да се справите с препятствията по дъното като плевели и клони. Можете да изберете между няколко зелени камуфлажни цвята.

Супер гъвкаво плетено влакно

Едва ли ще откриете по-гъвкаво и гладко плетено влакно за шаран от това на Prologic. То е супер меко, но въпреки това потъва отлично до дъното. С него стръвта ви ще бъде презентирана по най-добрия начин. Изберете вашия камуфлажен цвят и се отдайте на един приятен и успешен риболов.

Защо да изберете плетено влакно за шаран Prologic?

Тук ще откриете оригинални продукти на Prologic, тъй като ние сме официален вносител на марката за България. Можете да поръчате лесно през нашия сайт и да се възползвате от бързата ни доставка. В 99% от случаите доставяме поръчката на следващия работен ден, а за вас остава да се насладите на богат улов.
В сайта ще откриете различни видове плетено влакно за шаран, подходящо за различен стил риболов. Ако желаете да разгледате продуктите на живо, заповядайте в някой от партньорските ни магазини!

loading...