Назад до Началната страница

Кепове за риболов на шарани

Филтри
24 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:

 

Сред разнообразните приспособления за риболов, които притежавате, едно от най-важните е шаранджийският кеп. Той е от решаващо значение за успешния ви улов. С него можете да ловите трофейни екземпляри, без да нарушавате целостта на рибата. На пазара има голямо разнообразие от шаранджийски кепове, вижте на какво да обърнете внимание при избора си.

Размерът на кепа

Обикновено кеповете за риболов на шарани са между 32 инча и 50 инча.Най-често срещаният размер е 42 инча. С него можете да ловите и големи екземпляри.

Дръжка

Добре е дръжката да е изработен от материал, който не се хлъзга, дори когато се намокри. Това ще предотврати изплъзването на кепа от ръцете ви. Изберете здрава дръжка, която осигурява добър контрол върху шаранджийския кеп. Дължината ѝ също е важна, за да има добър обхват. Най-предпочитани са тези от 16 инча. Ако дебнете рибата в по-тесни участъци, ще имате нужда от по-къса дръжка, затова най-добре изберете такава с регулируема дължина. Така ще сте подготвени за всяка ситуация.

Форма и дълбочина на кепа

Традиционно кеповете за риболов на шарани са триъгълни. Относно дълбочината –по-голяма е по-добре, но това означава също, че рибата ще има повече пространство за маневриране във водата. За да се справите с тази опасност, изберете кеп с мрежов фиксатор, ако мрежата ви е прекалено дълбока. Той може да е под формата на малки куки или магнит.

Разпръскващ блок

Той държи рамената на място и прикрепя главата на мрежата към дръжката. Обикновено разпръскващият блок е изработен от здрава пластмаса, алуминий или неръждаема стомана. Ако той откаже, ще имате една безполезна мрежа в ръцете си, затова изберете кеп със здрав и надежден разпръскваш блок.

Мрежа

Мрежата на кеповете за риболов на шарани трябва да е изработена от мек материал. Тя има по-малко дупки от другите мрежи, за да предпази рибата от нараняване като увреждане на перките или падане на люспите. Изберете зелен цвят на мрежата, за да не плаши рибата.

Шаранджийски кепове Prologic – предимства

Prologic е доказана марка сред любителите на шаранджийския риболов. Тя предлага голямо разнообразие от надеждни кепове, с които добрият улов ви е в кърпа вързан. Вижте кои са техните основни предимства:

  • Имат мека мрежа, която предпазва рибата от нараняване;

  • Твърда, здрава, но едновременно с това лека дръжка;

  • Метален разпределящ блок;

  • Дръжка с противоплъзгащ се захват;

  • Кепове с камуфлажна и подсилена мрежа;

  • Подсилени шефове;

  • Водоустойчив калъф за съхранение.

Защо да поръчате от Prologic.bg?

Кеповете за риболов на шарани на Prologic предлагат отлично съотношение между качество и цена. Поръчвайки от Prologic.bg вие получавате 100% оригинален продукт на марката, тъй като сайтът е официален вносител за България. Можете да разчитате на безупречно качество и бърза доставка на следващия работен ден след поръчката. Ако искате да разгледате някои от продуктите на живо, заповядайте в някой от партньорските ни магазини. Наслука!

 

loading...